GT

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » GT » Общение » подскажите


подскажите

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Куда обращаться что бы сделали реставрацию ванны?

0

2

В любую фирму которые этим занимаются

0

3

Доброго дня. Ванни реставрацію ми робили десь пів року тому тримається поки все відмінно. Мені її покривали акрилом Keramokrill (Керамокрилл) тому ніякого не приємного запаху не було. Хлопці добре постаралися результат вийшов відмінний від нової ванни не відрізнити ми зверталися в цю фірму https://xn----7sbabhcq4eavdjn4dxhte.xn--j1amh/Луцьк.html я ось їх номер телефону залишила 0671151517 ось і знадобився.
https://c.radikal.ru/c10/2012/9c/5f81c7879654.png

0

4

Ната написал(а):

Доброго дня. Ванни реставрацію ми робили десь пів року тому тримається поки все відмінно. Мені її покривали акрилом Keramokrill (Керамокрилл) тому ніякого не приємного запаху не було. Хлопці добре постаралися результат вийшов відмінний від нової ванни не відрізнити ми зверталися в цю фірму https://www.remontuk.com/restavratsiya-vann-lutsk/ я ось їх номер телефону залишила 0671151517 ось і знадобився.

Робили мені реставрацію ванни, дуже задоволенний. Результат - вражає. Все таки схилялись до покупки нової ванни, але знайомі нас переконали. Робіть нову! Мов наша ванна ще у нормальному стані, вам оперативно усе зроблять. Та й так і сталось. Дійсно все так швидко пройшло, буквально, 2-3 години, роботи, та й ванна як нова. Зекономили та ще й получили саме те, що хотіли. https://www.vannaservis.vn.ua/lc/

0

5


Вы здесь » GT » Общение » подскажите