GT

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » GT » Общение » посоветуйте хорошую школу программирования


посоветуйте хорошую школу программирования

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Привіт, куди можна записати дитину на курси пайтону?

0

2

Раджу тобі записати дитину на python для дітей онлайн ось сюди . Python – одна з найдоступніших, найпростіших, гнучкіших і затребуваних (у першій 5-ти) мов програмування. Саме на ньому написані найпопулярніші сьогодні платформи: Instagram, Pinterest, Youtube, DropBox.

0

3

Результатом цього навчання може бути покращення працевлаштування і можливості для просуванняя в певній області.

0

4

Galaktica веде діяльність з 2019 року та на сьогодні являється популярною компанією. Часто можна зустріти великий вибір вакансій та цікавих пропозицій. Це означає, що ви маєте шанс отримати високооплачувану роботу, цікавий досвід та можливість кар'єрного росту. Компанія galaktica проводить різні тренінги, конференції та надає можливість працівникам відпочивати.

0

5

Посоветуйте обучение программированию для подростков?

0

6

Решили дочь отдать в компьютерную школу, чтобы она не просто играла за компьютером, а чему-то училась нам порекомендовали обучение программированию для подростков https://excklusiveit.com/ в школе Exclusive IT, которая предлагает широкое разнообразие современных направлений по адекватной стоимости. Дочь занимается индивидуально с преподавателем и демонстрирует неплохой результат. 

0

7


Вы здесь » GT » Общение » посоветуйте хорошую школу программирования